logopedie

   Logopedie – Evaluare și Terapia tulburărilor de limbaj pentru copii

  prețuri pentru abonamente:

– 8 şedinţe/lună de 30 de minute =   560 lei (70,00 lei/şedinţa);
– 8 şedinţe/lună de 50 de minute = 1.000 lei (125,00 lei/şedinţa);
-12  şedinţe/lună de 50 de minute = 1.440 lei (120,00 lei/şedinţa);

– 1 şedinţă de logopedie, de 50 de minute, în afara unui abonament sau pentru o frecvență mai mică de 2 ori pe săptămână = 130 lei;

→ abonamentele sunt valabile 30 de zile începând cu data achiziţionării.

   ► evaluare logopedică simplă efectuată împreună cu o evaluare psihologică medie sau complexă, pentru copii cu vârsta de până la 6 ani, preț: 200 lei. Cuprinde în plus față de evaluarea psihologică următoarele:

   – examinarea aparatului fonoarticulator:
– evaluarea existentei malformațiilor aparatului fonoarticulator;
– examinarea motricității mimico-faciale și a aparatului fonoarticulator;
– examinarea existenței funcţiei auditive (doar dacă copilul aude).  Nu se face examinare care ține de specialitatea ORL și care se face doar de către medici;
– examinarea vocii;
– examinarea limbajului oral în vederea stabilirii absenței sau  întârzierii limbajului receptiv și expresiv;
– examinarea limbajului expresiv pentru stabilirea existenței absenței sau întârzierii limbajului;
– stabilirea diagnosticului logopedic; – efectuarea recomandărilor pentru recuperarea, stimularea și dezvoltarea limbajului;
– completarea fișei de evaluare logopedică. În cazul în care, evaluarea logopedică se face în același timp cu evaluarea psihologică, rezultaul va fi inserat în raportul psihologic.

   ► evaluare logopedică simplă care nu este efectuată împreună cu o evaluare psihologică, pentru copii cu vârsta de maxim 6 ani, preț: 300 lei.

   ► evaluare logopedică complexă efectuată împreună cu o evaluare psihologică medie sau complexăpentru copii cu vârsta de peste 6 ani împliniți- Preț: 300 lei. Cuprinde în plus față de evaluarea logopedică simplă și aplicarea unuia sau mai multor teste în funcție de particularitățile fiecărui caz în parte.

   ► evaluare logopedică complexă care nu este efectuată împreună cu o evaluare psihologică medie sau complexăpentru copii cu vârsta de peste 6 ani- preț: 400 lei.

   ** Nu se efectuează terapie logopedică fără a se efectua o evaluare logopedică în prealabil.

**Capacitatea Cabinetului pentru logopedie este mică. Se pune accent pe calitatea serviciilor oferite și nu pe cantitate. Vă rog să sunați la numărul de telefon 0735.633.011, să scrieți mesaj pe whatsapp sau e-mail pentru a afla dacă sunt locuri libere.

   adresa de e-mail este: psihologsilogoped@gmail.com

*** dacă nu vă răspund la telefon, este posibil să mă aflu într-o ședință sau discuție cu cineva. Vă rog să îmi scrieți pe whatsapp sau pe e-mail. Vă rog să menționați numele dumneavoastră, vârsta copilului și diagnosticul acestuia. (nu uitați să îmi lăsați un nr. de telefon pentru a vă putea contacta)

http://e-mail: psihologsilogoped@gmail.com

**pentru informații și pregătirea mea profesională în domeniul psihologiei, vă rog să studiați pagina https://www.psihologsilogoped-marianastefan.ro/

**pentru alte servicii oferite vă rog să studiați pagina  https://www.psihologsilogoped-marianastefan.ro/servicii/

alte adresa: https://www.facebook.com/p/Psiholog-logoped-terapeut-ABA-Mariana-Georgiana-Stefan-100066698560088/